
Dynia pieczona w piekarniku - w ziołach
Pyszna przekąska lub aromatyczny dodatek do obiadu – delikatne kawałki pieczonej dyni z idealnie dobraną kompozycją ziół.
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Pyszna przekąska lub aromatyczny dodatek do obiadu – delikatne kawałki pieczonej dyni z idealnie dobraną kompozycją ziół.

Dyniowa zapiekanka to idealne danie na jesienne wieczory. Sezonowe warzywo pysznie łączy się z chrupiącą powłoką serowej kruszonki. Danie sprawdzi się idealnie na obiad, kolację czy wizytę gości.

Wegetariańska wersja klasycznych lasagne z sosem beszamelowym zrobionym z dyni i niezwykle aromatycznym szpinakowym twarogiem. Spróbuj, jak smakuje jesień!

Dyniowe, puszyste i idealne na słodką przekąskę – pancakes Pawła zasmakują łasuchom w każdym wieku. Podaj je na ciepło z karmelizowanymi bananami!

Ręcznie robione pierożki z dyniowym farszem to przepyszna, czeska wariacja na temat klasyki włoskiej kuchni.

Korzenne przyprawy w połączeniu z dynią to przepis na idealny napój na jesienne dni. Skuś się na tego dyniowego milkshake’a z puszystą bitą śmietanką z mleczka kokosowego.

Słodycz bananów połączona z aromatem bazylii oraz kwaśną nutą limonki, zamknięta szczelnie w tradycyjnych słoiczkach.

Idealny dodatek do ciast, deserów i pieczywa. Przechowywany w domowej spiżarni przypomni o ciepłych, słonecznych dniach.

Doskonały do kanapek, ciast i naleśników - dżem z gruszek z aromatycznym cynamonem!

Trzy smaki – wiele zastosowań! Przygotujcie przetwory owocowe według przepisu Pawła, by przekonać się, jak smakują na kanapce, gofrach lub naleśnikach – także zimą!

Dżem malinowy, który dzięki wykorzystaniu termorobota MC Smart niemal zrobi się sam! Wypróbuj ten przepis na przetwory, który nie wymaga stania i mieszania.

Obowiązkowa pozycja w domowej spiżarni – dżem, który nie tylko nada się do naleśników, ale również przypomni lato.

Słodki dżem o smaku kojarzącym się z beztroskimi dniami lata. Pyszny do pieczywa na śniadanie i jako dodatek do herbaty.

Pyszna propozycja do świeżego pieczywa lub rozgrzewający słodki dodatek do herbaty lub ciast w sam raz na zimowe dni.

Dżem, że palce lizać! Kusząca słodycz białej czekolady i lekka konsystencja bananów – idealna do naleśników i omletów.

Choć jest nieco słodka, to wcale nie jest zrobiona z owoców! Sprawdź, jak przygotować konfiturę z boczku, i wykorzystaj ją do przekąsek, ryb i dań w stylu amerykańskim!

Egzotyczne połączenie smaków. Słodkie mango i imbirowa nuta ukryte w słoikach na zimne dni.

Śliwkowa słodycz według receptury Anny Muchy. Wypróbuj przepis na pyszny dżem!

Smak rajskiej wyspy zaklęty w pysznych kremowych lodach łączących orzeźwiającego ananasa z egzotyczną nutą imbirową.

Przygotuj warstwowy deser prosto z królewskiego stołu. Trifle z mango, kokosem i odrobiną curry na pewno Cię zachwyci.

Francuski przysmak z parzonego ciasta w aromatycznej, kawowej odsłonie! Doskonały deser, który znika zaraz po zrobieniu!