Grahamka z kolorowym twarożkiem • przepis • składniki • przygotowanie
Przepis na kolorową grahamkę z twarożkiem z kolorowymi pomidorami znajdziesz w Kuchni Lidla.

Liczba porcji
Liczba porcji - 1
Poziom trudności
łatwy
Składniki
Instrukcje przygotowania
PRZYGOTOWANIE DO TWAROŻKU
dodajemy drobno pokrojonego pomidora oraz koncentrat, mieszamy.
SMARUJEMY PASTĄ OBIE
części rozkrojonej grahamki.
NA JEDNĄ Z
nich nakładamy przekrojone żółte pomidorki koktajlowe, a następnie przykrywamy drugą częścią bułki.
JAK PODAWAĆ?.
DO KANAPKI PODAJEMY
również sok, orzechy i jabłko.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna na całe danie
610,6 kcal
Wartość energetyczna na 1 porcję
610,6 kcal
Tłuszcz
23,2 g
Węglowodany
88,5 g
Błonnik
19,7 g
Białko
19,7 g
Podobne przepisy
🍱 Z tej samej kuchni

Tagliatelle w sosie serowym
Prostotę klasycznych smaków w stylu włoskim znajdziesz w serowym tagliatelle Karola. Przygotuj kremowy sos na bazie śmietanki, gorgonzoli i białego wina!

Makaron z sosem brzoskwiniowo-pomidorowym
Dania wytrawne z owocowym akcentem z pewnością nie są Wam obce, ale czy słyszeliście o takim połączeniu? Koniecznie wypróbujcie ten przepis i zaskoczcie wszystkich makaronem z sosem brzoskwiniowo-pomidorowym.

Zapiekanka makaronowa z brokułami
Szybka zapiekanka makaronowa z brokułami, łososiem i serowym sosem zasmakuje każdemu!
⏱️ O podobnym czasie przygotowania

Czekoladowy koktajl z cieciorki
Koktajl z cieciorki to kreatywny i przede wszystkim smaczny sposób na wykorzystanie strączków w diecie. Jest bogaty w białko i błonnik. Świetnie sprawdzi się jako sycąca przekąska lub alternatywa dla posiłku.

Krewetki z makaronem ryżowym i sosem z guawy
Jak podkręcić smak krewetek? Podać je ze słodko-słonym sosem z guawy. Wypróbuj ten prosty i szybki przepis na lekki obiad.

Ceviche z tuńczyka w puszce
Szybki pomysł na orzeźwiającą przystawkę lub lekki posiłek w ciągu dnia. Wystarczą tuńczyk w puszce, kilka innych składników i gotowe!
🔥 O podobnym poziomie trudności

Zupa harira
Zupa w stylu marokańskim w interpretacji Karola Okrasy - niezapomniany rozgrzewający smak na chłodne dni!

Chłodnik litewski
Chłodnik litewski to niezwykle orzeźwiające danie, które doskonale sprawdza się w gorące letnie dni. To tradycyjna potrawa kuchni litewskiej, a także polskiej, bogata w świeże warzywa i zsiadłe mleko. Prawdziwa uczta smaków! W jaki sposób przyrządzić rewelacyjny, oryginalny chłodnik litewski? Poznaj nasz sposób na to danie!

Owoce pod chrupiącą kruszonką
Owoce pod kruszonką to jednocześnie łatwy w przygotowaniu, jak i pyszny deser! Doskonały na leniwe popołudnie!