
Bresaola z rukolą i ricottą
Wyjątkowa suszona wołowina o wyrazistym smaku, czyli bresaola, podana z soczystym melonem, lekko pikantną rukolą i delikatną ricottą.
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Wyjątkowa suszona wołowina o wyrazistym smaku, czyli bresaola, podana z soczystym melonem, lekko pikantną rukolą i delikatną ricottą.

Klasyczny przepis kuchni włoskiej, w którym główną rolę odgrywa jakość cenionych na całym świecie składników – takich, jak długo dojrzewająca wędlina wołowa. Zasmakuj w carpaccio di bresaola!

Proste, ale eleganckie carpaccio z buraka będzie świetną przystawką na domowej uczcie we włoskim stylu lub smaczną przekąską między posiłkami!

Ponoć ma się po niej krzepę, czyli siłę! Chętnych, by to sprawdzić, zachęcamy jeszcze jedną cechą kalarepy: jako składnik carpaccio jest wyjątkowo smaczna!

W kuchni nic nie może się zmarnować. Wypróbuj więc genialny sposób na carpaccio z łodygi brokułu!

Świeże, soczyste owoce, listki orzeźwiającej mięty i odrobina mocnego alkoholu. Kuszące i słodkie połączenie!

Jak podać surowe pieczarki? Koniecznie w formie smacznego carpaccio! A do tego zielony dressing i wyrazisty hiszpański ser. Łatwa w przygotowaniu, pyszna przekąska!

Latem carpaccio można przyrządzić z pomidorów! Z chrupiącą grzanką i serem kozim będzie doskonałą przekąską!

Carpaccio możesz przygotować także z pieczarek i boczniaków. W połączeniu ze śliwkami i boczkiem będzie wyjątkową przekąską!